Hvorfor vælge Brdr. Løkke?

Se vores video og find ud af hvordan vi gør skolefoto sjovt og nemt!

Skolefoto uden tidsspilde

Hos Brdr. Løkke skal skolens personale ikke bruge tid på omdeling af hverken fotosedler, ordrer eller andet. Eleverne taster selv deres oplysninger på en tablet vi medbringer. Det eneste vi skal bruge er et lokale og eleverne. Ønsker i upload til elevsystemer skal vi også bruge en elevliste.

Vi udvikler os hele tiden og forstår at i en moderne verden er stilstand lig med tilbagegang. Vores systemer udvikles hele tiden og der kommer løbende nye funktioner der kan gøre jeres og vores arbejde lettere.

Fast tilknyttet personale

Vores fotografer er alle fast tilknyttet Brdr. Løkke og meget passionerede i deres arbejde. De er bosat rundt omkring i landet, så der er altid en fotograf i nærheden af jeres skole. Alle skoler får en fast fotograf tilknyttet. Det betyder at fotografen kender jer og jeres behov. Vi har eksisteret siden 1945 så vi har lidt erfaring i baggagen.

Gratis ydelser

Som tak for hjælpen med fotograferingen tilbydes alle ansatte to gratis fotoark. Disse fotoark bestiller de ansatte selv når de logger ind efter fotograferingen. Vi har ikke en lang liste med gratis ydelser, vi vil hellere tage en dialog og lytte til jeres behov. Vi ser ingen grund til at levere en masse gratis produkter og ydelser der ender i skraldespanden – det er spild af ressourcer.

Stort fokus på tilfredshed

Det er meget vigtigt for os at vores kunder er tilfredse. Det gælder båden skolen, eleverne og forældrene. Det er vigtigt for os at alle har en god oplevelse på fotodagen og derefter. Vi har derfor udviklet vores egen platform til skolefoto. Platformen sikrer at billederne kan ses på vores webshop allerede inden for en time efter fotograferingen. Bestilles billederne inden kl. 14 på hverdage afsendes de samme dag. Indeholder ordren et klassebillede, elevbillede eller lign. går der lidt længere.

Sidst, men ikke mindst, der er ingen bindingsperioder i vores aftaler. Vi samler på tilfredse kunder og ser derfor ingen grund til at benytte lange bindingsperioder for at fastholde vores kunder.